In- och utflyttning

In- och utflyttningLite tips för in- och utflyttning

 Här finner ni lite matnyttig information och tips för dig som ska flytta in eller ut från Fyrisgatan.

BIld av <a href="https://pixabay.com/sv/users/congerdesign-509903/?utm_source=link-attribution&amp;utm_medium=referral&amp;utm_campaign=image&amp;utm_content=2481718">congerdesign</a> från <a href="https://pixabay.com/sv/?utm_source=link-attribution&amp;utm_medium=referral&amp;utm_campaign=image&amp;utm_content=2481718">Pixabay</a>

Kanske är det er första lägenhet eller så har ni bott i hyresrätt hela ert liv, oavsett så kan det vara bra med lite tips och råd gällande din lägenhet och vad som gäller.


I välkommen som hyresgäst finner du en mer omfattande beskrivning vad som gäller för dig som hyresgäst. Se länk nedan.

I Riktlinjer vid in- och avflyttning så finner du mer specifikt vilka riktlinjer som gäller när man ska flytta in eller flytta ut. Det är en bra sammanställning av den information som du som hyresgäst behöver för att svara på de eventuella frågor som du kan ha.

TIPS INFÖR FLYTTEN


Inför flytten kan det vara mycket att tänka på. Därför finns denna smidiga checklista som är framtagen av Fastighetsägarna med tips och råd vad man ska tänka på. Ni kan lätt få åtkomst till den på länken nedan. 

BIld av <a href="https://pixabay.com/sv/users/skeeze-272447/?utm_source=link-attribution&amp;utm_medium=referral&amp;utm_campaign=image&amp;utm_content=2624231">skeeze</a> från <a href="https://pixabay.com/sv/?utm_source=link-attribution&amp;utm_medium=referral&amp;utm_campaign=image&amp;utm_content=2624231">Pixabay</a>